Powerbank 3D

Op zoek naar een leuk relatie geschenk, de powerbank 3D in geheel eigen vorm van je logo of product
is het promotie artikel van dit moment.
De back up laders zijn er in veel verschillende capaciteiten leverbaar, als mobiele smartphone oplader maar ook als tablet oplader.

We maken de powerbanks in een speciale eigen vorm in elke vorm en kleur, we verzorgen de 3d noodoplader en de opdruk vanaf een klein aantal 100 stuks (kleinere aantallen op aanvraag).
Een batterij van een telefoon of tablet gaat bij intensief gebruik geen hele dag mee en met een back up batterij met de juiste capaciteit kun je jouw smartphone opladen of gelijk weer gebruiken.

We hebben een uitleg over de juiste powerbank (aantal mHa) in de bovenbalk van de site staan, mocht je vragen hebben bel gerust naar 035 6020560 voor advies.
Er staan verschillende modellen power-bank op onze site die je online bij ons kunt bestellen, mocht het model of de gewenste mHa er niet tussen staan stel ons de vraag per info@powerbanksbedrukken.nl of bel 035 6020560.
We maken een verschil tussen een simpele uitvoering powerbank in 3d en een complexe uitvoering powerbank in 3d, dit gaat vooral om de details.

Prijs op aanvraag.


3D powerbank complex

3D powerbank complex

De powerbank gemaakt in een geheel eigen 3d vorm, in een complexe uitvoering vraag naar de uitleg..

3D powerbank simpel

3D powerbank simpel

De powerbank gemaakt in een geheel eigen 3d vorm, in een simpele uitvoering vraag naar de uitleg...

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2